Benvolguts i benvolgudes Putximolinaires!

Com ja sabeu, aquest dissabte és 1 de Novembre, si…ja ha arribat la tardor, toca treure les jaquetes i abrics grossos de l’armari, les fulles dels arbres cauen i els boscos canvien i s’omplen de colors..però el que és el més important és que per fí és la castanyada en un dia de Cau! I amb tot, ho celebrarem junts!!!

Farem cau normal fins les 18:30h i llavors és quan ens visitarà una senyora molt especial; ni més ni menys que la Pepeta Castanyera! I amb ella farem degustació de castanyes i moniatos mentre ens explica un conte.

Com és habitual acabarem a les 19h, i a aquesta hora les famílies podràn entrar a buscar els nens i nenes mentre alguns caps acompanyarem a la Castanyera cap a la seva casa de la muntanya…perque com ja sabeu, és velleta i s’envà a dormir aviat!

Esperem que sigui un gran dia de cau, ens veiem el Dissabte!

Sempre a punt!

A.E.iG. Mn. Puig i Moliner