SOPAR DE SANT JORDI – 30 ABRIL DEL 2011

L’Agrupament Puig i Moliner reuneix 300 antics membres per celebrar el 50è aniversari

Un sopar on poder reunir a tots els membres que han anat passant per l’Agrupament Escolta i Guia Puig i Moliner del barri de Sants era una de les activitats centrals de la celebració del 50è aniversari del cau, i es pot dir que va ser un èxit ja que al sopar hi va haver 210 persones i a la festa es va arribar a les 300. Joel Fortuny, un dels caps de l’agrupament, explica: “Per logística, no podíem fer sopar per tanta gent i quan es van esgotar els tiquets vam decidir que després de sopar obriríem les portes perquè tothom pogués gaudir de la festa”.
Les primeres activitats que hi havia només arribar al sopar era un ‘photocall’ que, segons explica Fortuny, va tenir molt èxit i una exposició interactiva on els assistents podien deixar una fotografia amb un comentari de la seva època al cau. Fortuny, remarca: “Als panells de l’exposició no hi cabien més imatges, la gent estava molt animada i qui més qui menys va deixar una fotografia de la seva època al Puig i Moliner”, i afegeix: “A més, al ‘photocall’, els antics membres van anar-se posant diferents camises del cau i es van anar fent fotografies”.
Després de sopar, cap a dos quarts d’11 es van obrir les portes del centre cívic de les Cotxeres de Sants i més antics membres van entrar per gaudir de la festa. Quan ja hi havia més de 300 persones es van passar els vídeos, uns d’ells fet per personalitats de Sants com la Núria Feliu, l’Elèctrica Dharma o els Pets, i l’altre, que era una sorpresa, fet per una ex cap que era una versió de l’anunci ‘Que què tenim?’ de l’Estrella Damm amb frases del cau. També va haver-hi sorpresa per als actuals caps del cau, que van rebre una placa commemorativa de ceràmica de part dels pares que, segons explica Fortuny, els va fer molta il·lusió i que penjaran a l’agrupament.
Per acabar el sopar hi va haver alguns parlaments i també algun ball del cau. La valoració que en fan des de l’agrupament és molt bona, segons explica Fortuny: “La veritat és que estem molt contents i esperem que hi hagi la mateixa implicació en les activitats que encara hi ha per a la celebració del 50è aniversari”. 
Text: Sants 3 Ràdio

 

 

 


Agraïments